poffertjeskraam huren friesland

<< Vorige - Volgende >>


Popcornmachine


Friesland, Drenthe, GroningenPopcornmachine
Kenmerk Popcornmachine 

Wij verhuren Popcornmachine 

Type: Gold medal type 60
Model 2404 EX 
230v 
688 watt 
3amps 50/60 hz. 

Deze Popcornmachine heeft een formaat bij 40cm x 40cm x 75centimeter en heeft een capaciteit van 65gram per keer. Het verbruik is 688 watt en kan aangesloten worden op een normale 230v aansluiting. Bij het huren van deze Popcornmachine ontvangt u een gebruikershandleiding die zeer eenvoudig is. 

Ingrediënten Popcornmachine :
De ingrediënten gaan per 100 porties en dit voor maar liefst € 12,50 excl.btw. Hiervoor krijgt u mais, popcornsuiker, 2 bekertjes, olie en 100 popcornzakjes. 

Wilt u een Popcornmachine huren in de regio Friesland, Groningen of Drenthe neem dan vrijblijvend contact met ons op en één van onze medewerkers staat u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op tel.nr 06-46 888 113. Er zijn vele mensen voor geweest uit de regio Leek, Roden, Drachten, Leeuwarden etc. De genoemde prijzen excl.btw en excl. transport.

Popcornmachine huren voor een feest?
Popcorn doet het altijd goed tijdens een feest of film. Deze machine is zeer makkelijk te plaatsen en is ook ideaal geschikt voor thuis gebruik of evenementen. Het is een traktatie voor de kinderen !! 

Onze Popcornmachine’s worden schoon afgeleverd. De ketel wordt zelf door ons na gebruik geheel gereinigd waardoor de smaak gehandhaafd blijft. 

Popcornmachine is gepofte rijst die zelf kunt klaar maken met onze professionele machine. € 45.00